Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Srpske planine spremne, čeka se sneg

Magazin / Vesti
Objavljeno 01.12.2014

Svi naši zimski centri su se dobro organizovali za ovogodišnju sezonu. Za ski-opening početkom decembra na Kopaoniku gotovo da više nema mesta.

Zimski centri uveliko se spremaju za predstojeću zimsku sezonu. Hotelijeri su pripremili cenovnike, a "Skijališta Srbije" promotivne nedelje. Veliki broj aranžmana za januar prodat je u ranom bukingu, a gotovo da i nema mesta za ski-opening.

"Skijališta Srbije" uveliko se pripremaju za zimsku sezonu koja će biti obogaćena mnogobrojnim promocijama i novim aktivnostima. Ski-opening na Kopaoniku već tradicionalno se održava početkom decembra, a ove godine je to za vikend, od 5. do 8. decembra. Planirani početak skijaške sezona na Staroj planini predviđen je za 12. decembar, dok se početak ski-sezone na Torniku na Zlatiboru očekuje 19. decembra.

- Skijaše i bordere očekuju mnogobrojne pogodnosti, jer ćemo dobru praksu primeniti i ove skijaške sezone - napominje Dejan Ljevnaić, direktor JP "Skijališta Srbije". - S obzirom na to da su promotivne nedelje izazvale veliko interesovanje prošle godine, i ove sezone sve ljubitelje zimskih sportova očekuju popusti tokom porodične i ženske nedelje i nedelje za parove. U cilju popularizacije skijaškog sporta među mladima, uvodimo još jedan promotivni period: nedelju za studente i đake. Tokom promotivnih perioda odobrićemo popust od 15 odsto na cene ski-karata, a nadamo se da će nam se i ove sezone pridružiti veliki broj hotelijera i da ćemo podršku dobiti i od ski-škola i ski-rente.

Uspešno leto

Tokom više od tri meseca rada u letnjoj sezoni, na Kopaoniku je ostvareno oko 12.000 vožnji u okviru mnogobrojnih sadržaja u ovom centru. Odličnu posećenost ovog leta zabeležio je i Tornik, gde je tokom sezone ostvareno oko 11.000 prolaza na žičari i tjubing stazi. (Novosti)

Za zimovanje na srpskim planinama pozovite Call centar agencije Intertravel na 011 310 89 99, svakog dana od 8.00 do 20.00. Ponude za smeštaj ili aranžmane na Kopaoniku, Zlatiboru ili Staroj planini možete dobiti i online. Popunite formular sa podacima o mestu i datumu kad želite na odmor, količini novca koju možete da odvojite za zimovanje, a mi ćemo vam pronaći idealan smeštaj po odličnoj ceni.