Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Putno osiguranje

Agencija Intertravel, u saradnji sa kompanijama Dunav osiguranje i DDOR, u ponudi pored avio karata i u posredovanju pri prodaji aranžmana i hotelskog smeštaja, ima i osiguranje za putovanja iz Srbije.

 

Bez obzira na vrstu putovanja - porodično, poslovno, turističko, avanturističko - Intertravel nudi osiguranje koje pokriva sve rizike i nepredviđene okolnosti. Cilj je da putnicima obezbedimo putovanje na kome nema nerešivih ili neprijatnih situacija, koje uz to i koštaju.

Za rezervacije ali i sve informacije u vezi sa osiguranjem pozovite naš Call centar na 011 310 89 99, svakog dana od 8.00 do 21.00. 


 

Putničko zdravstveno osiguranje kompanije Dunav

Paket Putničkog zdravstvenog osiguranja namenjen je svim licima do navršenih 85 godina života - domaćim i stranim državljanima sa prebivalištem ili prijavom boravka u Srbiji. Osiguranje može da se zaključi kao individualno, grupno ili porodično. Osigurana pokrića su do 35.000 evra u zavisnosti u koju zemlju se putuje. 

U saradnji s prestižnom međunarodnom asistentskom kudom "Coris Assistance", Kompanija "Dunav" obezbedila je usluge medicinske asistencije i pokriće neophodnih medicinskih troškova u celom svetu, 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Ovo osiguranje pokriva troškove ambulantnog lečenja, nabavke neophodnih lekova i medicinskog materijala, prevoz do najbliže zdravstvene ustanove, bolničko lečenje, prevoz u državu prebivališta, stomatološke intervencije i druge potrebe u vezi sa iznenadnom bolešću ili povredom.

Posebna pogodnost je porodična polisa "Dunav osiguranja" koja je najpovoljnija na tržištu. S porodičnom polisom obezbeđuje se besplatno putničko zdravstveno osiguranje svoje dece.

Pored osnovnog pokrića, putničko zdravstveno osiguranje možete zaključiti i sa širim (VIP) pokrićem. Ukoliko se dogodi slučaj pokriven osiguranjem, sve potrebne informacije dobićete na srpskom jeziku u ma koje doba dana ili noći na telefonski broj +381 11 3636 999, "Coris Assistance", Beograd.

Do 30. septembra 2015. aktuelan je letnji popust od 10% na premiju na putničko zdravstveno osiguranje bez obzira na datume putovanja. Letnji popust važi za individualna, grupna i porodična putovanja.

Pozovite Call centar agencije Intertravel: 011 310 89 99, svakog dana od 8.00 do 21.00. Sve detalje o putničkom zdravstvenom osiguranju pročitajte OVDE.

 

DDOR paketi putnog osiguranja

Osiguravajuća kompanija DDOR u svojoj ponudi ima dva paketa putnog osiguranja.

Prvo je putno osiguranje sa asistencijom. Osiguranici mogu biti sva lica do navršenih 85 godina života - domaći i strani državljani sa prebivalištem ili prijavom boravka u Srbiji. Može da se zaključi kao individualno, grupno ili porodično, sa pokrićem do 30.000 evra u zavisnosti u koju se zemlju putuje.

Polisa pokriva troškove ambulantnog lečenja, nabavke lekova i sanitetskog materijala, hitni prevoz do najbliže bolnice, bolničko lečenje, neophodnu dijagnostiku i operacije zbog akutnih bolesti, stomatološke usluge i druge troškove u skladu sa uslovima osiguranja. Takođe, uključene su i medicinska, putna i pravna asistencija (organizacije prevoza, rent-a-car info, prenos hitnih poruka, upućivanje na advokata i dr.).

DDOR Novi Sad, u saradnji sa međunarodnom asistentskom kompanijom "Europ Assistance" brine o vašoj sigurnosti na putu, a Centar za pomoć "Europ Assistance" garantuje pružanje brze i stručne asistencije, 24 h dnevno, bilo gde u svetu.

Drugi paket je Međunarodno putno osiguranje koje pokriva troškove u slučaju otkaza puta i aranžmana zbog nepredviđenih okolnosti.

Ovaj paket putnog osiguranja mogu zaključiti sve osobe do 85 godina života – domaći i strani državljani koji imaju prijavljeno prebivalište na teritoriji Srbije. Može se zaključiti kao individualno, porodično (za najviše dve odrasle i pet maloletnih osoba, bez obzira na srodstvo), ili grupno. Za tačno definisani broj dana zaključuje se kratkoročno osiguranje, a za neograničeni broj putovanja zaključuje se godišnje osiguranje za nepunih 75 evra, pri čemu jedno putovanje može trajati najviše 45 dana.

Međunarodno putno osiguranje se sastoji iz putničkog zdravstvenog osiguranja, osiguranja od posledica nesrećog slučaja / nezgode i osiguranje od odgovornosti prema trećim licima.

Dodatni deo paketa međunarodnog putnog osiguranja predstavljaju osiguranje prtljaga, kao i osiguranje otkaza putovanja (aranžmana ili avio karte). Osiguranje  prtljaga pokriva troškove za izgubljene, oštećene, uništene ili ukradene stvari, uračunavajući čak i stvari koje ste kupili tokom putovanja, ako Vaš prtljag zakasni više od 12 sati.

Osiguranje otkaza putovanja (aranžmana ili avio karte) je nešto po čemu se kompanija DDOR izdvaja u odnosu na druge kompanije.

Ako ste prinuđeni da zbog neočekivanih okolnosti (nesrećnog slučaja, neočekivane bolesti, štete na imovini – požara, poplave, pa čak i nenajavljenog prekida radnog odnosa) odustanete od putovanja u inostranstvo koje ste već ugovorili sa turističkom agencijom, ovo osiguranje će Vam pokriti deo sume koju ste već uplatili agenciji!

Pozovite Call centar agencije Intertravel: 011 310 89 99, svakog dana od 8.00 do 21.00. Sve detalje o putničkom zdravstvenom osiguranju pročitajte OVDE.