Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Politika privatnosti

Veliku pažnju posvetili smo zaštiti vaših ličnih podataka, tj. privatnosti i bezbednosti transakcija. Vaše ime i prezime, e-mail, broj telefona i faksa, kućna adresa, kao i broj kreditne kartice, neophodni su podaci u procesu obavljanja rezervacije.

Kad rezervišete ili kupite avio karte preko našeg sajta, e-maila ili telefonom, podaci se registruju, memorišu i čuvaju u našem sistemu. Ti podaci se isključivo koriste zbog olakšanja postupka rezervacije, zbog administracije i za analitiku u okviru naše agencije. Vaši podaci, ni u kom slučaju neće biti dostupni nekom drugom, osim agencijama i kompanijama sa kojima sarađujemo, a koje ste vi izabrali ili su vezane za vaše transakcije.

Vaši podaci će biti iskorišćeni i za prilagođavanje naših ponuda i usluga vašim interesovanjima. Bićemo slobodni da vam dostavimo ponude i druge informacije koje bi mogle da vas interesuju. Ukoliko ne želite da primate ponude i uvide u naše usluge možete nas obavestiti.

Iako su vaši podaci kod nas sigurni, zbog raznih nezakonitih softvera koji se svakodnevno pojavljuju, nemoguće je da vam garantujemo apsolutnu bezbednost prilikom prenosa podataka preko interneta, za koje je odgovoran isključivo korisnik.