Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Putovanja za Dan žena i Prvi maj

Magazin / Vesti
Objavljeno 10.12.2014

U Srbiji su sve popularnija kraća praznična putovanja, a pravi pokazatelj za to bio je Dan zaljubljenih.

Sredinom februara putovanja za Prag i Beč, bar po našim procenama, bila su najpopularnija, a slično će biti i za Dan žena, Uskrs i Prvi maj.

Pošto je 8. mart - petak, veliki broj turista uzeće slobodan dan i pretvoriće praznik u produženi vikend - u najvećem broju slučajeva - u Solunu. Agencija Intertravel preporučuje praznični šoping u raju za kupoholičare, a pripremili smo i "drugu stranu"... 

Za osmi mart, predlažemo putovanje za dve osobe u rimskom hotelu Parker (3*, 3 dana, 2 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi) - cena aranžamana po osobi je od 199 evra. Isti termin, isti uslovi - još je jeftinije putovanje u Beč: cena aranžmana u Hotelu Hilinger (dakle, 3*, 3 dana, 2 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi) je od 180 evra.

Raspitajte se u našem Call centru i za aranžmane za Veneciju i Prag.

U Srbiji su kraći odmori sve popularniji. Već sad su aktuelne rezervacije za uskršnja i prvomajska putovanja, jer se tada neće raditi - neki i od 26. aprila do 6. maja. Zanimljivo je da se sve više turista odlučuje za avionski prevoz. Kada se uzme u obzir cena aranžmana sa avionskim prevozom, to nimalo ne čudi. Najpopularniji avionski aranžmani su za italijanske gradove i Istanbul.

Agencija Intertravel preporučuje boravak od 27. do 30. aprila u Istanbulu. Tri noćenja (4 dana) sa doručkom u dvokrevetnoj sobi Hotela Grand Ons (3*) po osobi već je od 220 evra. Slično je i sa prvomajskim putovanjem u Milano. Povratna karta i tri noćenja (od 29. aprila) u dvokrevetnoj sobi sa doručkom koštaju od 250 evra po osobi.

Svi predloženi aranžmani uključuju direktne avionske letove, a sve informacije možete dobiti ako pozovete naš Call centar na +381 11 310 89 99. (Intertravel)

Tagovi:    Dan zena    Prvi maj