Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Jesenja promotivna akcija Jata - sedam gradova za 99 evra

Magazin / Vesti
Objavljeno 10.12.2014

Aviokompanija Jat Airways danas počinje svoju novu jesenju promotivnu akciju...

Od ponedeljka 1. do 15. oktobra Jat Airways pruža mogućnost putnicima da kupovinom povratne karte, za samo 99 evra stignu do Beča, Soluna, Štutgarta, Tivta, Podgorice, Skoplja i Sarajeva. Polazak na let može se započeti već od 15. oktobra, a povratno putovanje u Beograd može se planirati sve do 14. marta 2013, osim u periodu novogodišnjih i božićnih praznika. 

Povratne karte po ceni već od 129 evra važe za putovanja do Atine, Rima, Milana, Istanbula i Dizeldorfa, a po ceni od 139 evra Jatom se može leteti iz (za) Beograda za (iz) Berlin, Frankfurt, Stokholm, Kopenhagen i Geteborg. Za 159 evra može se kupiti povratna karta za Amsterdam i Brisel, a za 179 evra Jatovi putnici mogu stići iz Beograda do Ciriha, Pariza ili Londona i vratiti se o istom trošku u glavni grad Srbije.

Povratno putovanje iz gradova u regionu Podgorice, Tivta, Sarajeva ili Skoplja preko Beograda ka destinacijama u Evropi, Jatovi putnici mogu ostvariti po ceni već od 209 evra.

U cenu su uračunate sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja avionske karte. Karte po promotivnim cenama mogu se kupiti preko našeg sajta ili pozivom Call centra, +381 11 310 89 99.
Izvor: Intertravel.rs; foto: jat.com

Tagovi: