Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Jat: Avio-karte do Evrope već od 99 evra!

Magazin / Vesti
Objavljeno 11.12.2014

Jat Airways i u 2013. godini nastavlja sa promotivnim akcijama. Cene povratnih avio-karata za najtraženije evropske destinacije su već od 99 evra!

Prva ovogodišnja, januarska promotivna akcija Jata aktuelna je od 15. do 31. januara. Tokom ovog perioda putnici za samo 99 evra mogu kupiti karte za povratno putovanje do Beča, Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja. Putovanje se može realizovati od 21. januara do 15. juna, osim u periodu Uskrsa. 

Povratne karte po ceni od 109 evra važe za putovanja do Soluna i Štutgarta, a po ceni od 139 evra Jatom se može leteti iz (za) Beograda za (iz) Atinu, Rim, Istanbul i Dizeldorf. Za 149 evra može se kupiti povratna karta za Brisel, Milano, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm i Geteborg, za 169 evra za Amsterdam, Berlin i Cirih, a za 189 evra za Pariz i London.

Nova destinacija u januarskoj promotivnoj akciji Jata je Moskva. Povratna karta za let Beograd-Moskva-Beograd može se kupiti po ceni već od 239 evra.

Putnici iz gradova u regionu Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja svoje putovanje Jatom preko Beograda ka destinacijama u Evropi i povratak nazad, mogu ostvariti po ceni već od 209 evra.

U cenu su uračunate sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja avionske karte.

Karte se mogu rezervisati pozivom našeg Call centra na +381 11 310 89 99 ili preko našeg sajta.

Tokom 2012, 195 hiljada putnika putovalo je Jatom po povoljnim cenama. (Intertravel)