Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Happy Fly: Jeftinije karte do Istanbula, Antalije, Pekinga...

Magazin / Vesti
Objavljeno 10.12.2014

U toku je promotivna akcija kompanije Turkish Airlines 'Happy Fly' kojom su omogućene jeftinije avio karte do popularnih svetskih destinacija.

Do 31. marta preko agencije Intertravel mogu se kupiti avio karte za putovanja avionima kompanije Turkish Airlines iz Beograda do 30. aprila, uz maksimalan ostanak do mesec dana.

U ponudi su povoljne cene karata do Istanbula (od 154 evra), Antalije i Bodruma (od 204 evra), Kaira (od 330 evra), Dubaija (od 339 evra), Hurgade (od 389 evra). 

Za već od 573 evra može se kupiti povratna karta za let od Beograda do Pekinga i nazad, a popularne su i cene karata i za destinacije kao što je Delhi (od 613 evra), Johanesburg i Seul (od 706 evra).

Turkish Airlines u specijalnoj ponudi "Happy Fly" ima i druge destinacije među kojima su Kolombo, Guangho, Dar es Salam, Sao Paulo i Buenos Aires...

Karte po promotivnoj ceni, u koju su uračunate sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja karte, možete rezervisati ukoliko pozovete naš Call centar na +381 11 310 89 99 ili preko našeg sajta. (Intertravel)

Tagovi:    Istanbul    IST    Antalija    AYT    Peking    PEK.