Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Air Serbia planira direktan let za Sankt Peterburg

Magazin / Vesti
Objavljeno 18.03.2016

Avio kompanija Air Serbia najavila je uvođenje direktnih letova za Sankt Peterburg od 18. juna 2016.

Posle dobijanja odobrenja od vlasti, ovaj direktan let će se obavljati svakog utorka (6.30), četvrtka i subote (17.00) avionom Airbus A319, koji ima osam sedišta u biznis klasi i 120 u ekonomskoj klasi.

Smešten na obali reke Neve, Sankt Peterburg ima više od pet miliona stanovnika i poznat je po svom bogatom kulturnom nasleđu i istorijskom centru grada, koji se nalazi na listi mesta svetske baštine Uneska.

Putnici Air Serbia mogu izvršiti rezervacije za letove između Beograda i Sankt Peterburga putem sajta agencije Intertravel ili pozivom na 011 310 89 99, po ceni od 232 evra u ekonomskoj i 1.303 evra u biznis klasi, sa uračunatim taksama i naknadama.

Novi letovi će dopuniti postojeće kod-šer letove ka Sankt Peterburgu preko Moskve, u saradnji sa avio-kompanijom Aeroflot, što će poslovnim putnicima i turistima svake nedelje omogućiti veći izbor letova.

Air Serbia ima ugovor sa avio-kompanijom Aeroflot, koji podrazumeva kod-šer saradnju na letovima između Moskve, do koje domaća kompanija tokom letnje sezone obavlja dva leta dnevno, i gradova Kazan, Krasnodar, Samara, Soči i Sankt Peterburg. (Intertravel)