Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Air Serbia i Niki potpisali kod-šer sporazum

Magazin / Vesti
Objavljeno 06.07.2016

Avio kompanije Air Serbia i Niki potpisale su sporazum o kod-šer saradnji koji putnicima pruža nove mogućnosti za putovanja po Evropi i jefinije avio karte.

Po ovom sporazumu, Air Serbia će dodati svoju "JU" oznaku na letove koje Niki obavlja ka jedanaest destinacija, što će putnicima omogućiti da na pogodan način lete iz Beograda avionom Air Serbia do Beča, gde će se povezati na letove koje obavlja Niki do sledećih destinacija: Rejkjavik na Islandu; Valeta na Malti; Rim, Katanija i Firenca u Italiji; Faro u Portugaliji; Madrid, Barselona, Malaga i Palma de Majorka u Španiji i Cirih u Švajcarskoj.

S druge strane, putnici iz Austrije sada mogu da rezervišu mesto na letovima Air Serbia sa oznakom avio-kompanije Niki iz Beča do Beograda i dalje do Atine i Soluna u Grčkoj; Larnake na Kipru; Bukurešta u Rumuniji; Sofije u Bugarskoj; Podgorice i Tivta u Crnoj Gori; Tel Aviva u Izraelu; Ohrida u Makedoniji; Dubrovnika, Splita, Pule i Zagreba u Hrvatskoj; Ljubljane u Sloveniji i Istanbula u Turskoj. (Intertravel)