Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Air Serbia i AtlasGlobal: Zajednički letovi za Istanbul

Magazin / Vesti
Objavljeno 23.02.2017

Air Serbia i AtlasGlobal, avio prevoznik iz Turske, potpisali su poslovno partnerstvo pa će imati zajedničke letove do Istanbula (tzv. kod šer letovi).

Putnici će tako imati imati veći izbor. To znači da će "JU" kod Air Serbia biti na novim dnevnim letovima AtlasGlobal-a između istanbulskog Aerodroma Ataturk i Beograda, koji će početi od 15. marta 2017. godine.

Cena povratne avio karte je oko 90 evra, a u cenu je uključen prtljag do 30 kg i ručni prtljag do 8 kg kao i sve aerodromske takse.

Avio karte već sad mogu da se kupe a u prodaji su preko kanala agencije Intertravel: online, pozivom na 0113108999 (svakog dana od 8.00 do 20.00) ili dolaskom u našu poslovnicu (Topličin venac 19-21, II sprat; radnim danima od 9.00 do 19.00 i subotom od 9.00 do 15.00).

Preko agencije Intertravel obezbedite i polise putnog zdravstvenog osiguranja, ali i veoma povoljne aranžmane ili hotelski smeštaj.

Novi letovi Air Serbia preko Istanbula

Posle ove faze i posle zvaničnih odobrenja, Air Serbia će dobiti kodove i na međunarodnim letovima kompanije AtlasGlobal na tržištima Rusije, Moldavije i Kuvajta na Bliskom istoku, kao i na domaćim letovima kompanije ka dodatnim destinacijama u Turskoj, sve preko Istanbula.

Zauzvrat, kompanija AtlasGlobal poboljšaće povezanost uključivanjem svog "KK" koda na odabranim regionalnim letovima Air Serbia u Jugoistočnoj Evropi i na prekookeanskim letovima do aerodroma JFK u Njujorku.

Obe avio-kompanije će takođe ispitivati mogućnosti za saradnju u oblasti programa za česte putnike, uključujući i mogućnost sticanja milja na kod-šer letovima i uzajamni pristup premijum salonima na Aerodromu Nikola Tesla i istanbulskom Aerodromu Ataturk za putnike koji imaju to pravo.

Letovi kompanije AtlasGlobal na liniji Istanbul-Beograd, koji se obavljaju avionom Airbus A320 i nude kompletnu uslugu, omogućiće putnicima Air Serbia da uživaju u direktnim letovima do ekonomskog i kulturnog centra Turske posle obustavljanja direktnih letova Air Serbia 14. marta 2017. godine. (Intertravel)