Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Promo ponuda za Prag do 12.10.2018.

Magazin / Promocije
Objavljeno 13.09.2018

Dragi putnici, nacionalni avio prevoznik Srbije (Air Serbia) je spremio popust za povratne letove između glavnih gradova Srbije i Češke.

Promotivna ponuda važi za kupovinu 12.10.2018. i obuhvata najjeftinija mesta na letovima za pojedine datume u periodu od 01.10.2018. do 24.12.2018. Minimalan boravak je vikend/3 dana, a najduže dva meseca. U okviru akcije nema popusta za decu. Karte nisu refundabilne.

Prikazane cene u EUR su informativnog karaktera i uključuju sve takse, 4 kg ručnog i 8 kg kabinskog prtljaga. Predati prtljag možete dokupiti ili unosom u polje Napomene ili preko forme, dok troškovi za izdavanje avio karte nisu uračunati, a najniži su za rezervacije preko sajta.

Skrećemo pažnju da rezervacija po akcijskim cenama mora da bude izmirena već istog dana kad je i urađena, te molimo putnike da rezervacije urade i plate najkasnije 4 sata pre kraja radnog vremena, a najranije početkom radnog vremena agencije (svakog dana od 8 do 20 časova).

Jeftine povratne avio karte za direktan let iz Beograda za Prag već od 99 EUR

Rezervišite blagovremeno avio karte preko našeg sajta kako biste našli najjeftiniju tarifu. A od 8 do 20 časova, 365 dana u godini, bez obzira na praznike, agenti su tu za Vas da pomognu pri stručnom odabiru najjeftinijih datuma. Možete nam pisati na aviokarte@intertravel.rs ili nas pozvati na 011 310 89 99 - radujemo se kontaktu sa Vama.