Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

PRAVA BICIKLISTIČKA AVANTURA

Magazin / Promocije
Objavljeno 01.06.2018

Tim iskusnih biciklista i ljubitelja prirode, koji vozi planinama i putevima prelepe zemlje Srbije godinama i decenijama, zove vas na putovanja gde ćete sresti različite ljude, sticati različite veštine i probati različite tipove bicikala, a sve uz zabavu i radost. Porodice su uživale u opuštenim vožnjama, eksperti su pomerali svoje granice, a grupe su postajale povezanije nakon ovog jedinstvenog iskustva.

Uz zadivljujuće predele prirode Srbije i dobre i pouzdane bicikle, začinjeno iskustvom vodiča, dobićete sve potrebne sastojke za savršenu biciklističku avanturu!

BICIKLI

Kroz partnersku saradnju, a na bazi višedecenijskog iskustva, samo odabrani bicikli su tu za vaše ture. SCOTT Aspect 700 je tzv. „hardtail“ planinska (što znači da ima amortizer napred, ali ne i pozadi) koja je dizajnirana da bude laka i efikasna. Sa 27.5“ točkovima, koji kombinuju najbolje od ostalih tipova točkova (26“ i 29“), u kombinaciji sa Shimano Deore menjačima i hidrauličkim sistemom kočenja, ima za rezultat savršenu vožnju za sve „off-road“ avanture, od blagih staza do veoma zahtevnih planinskih terena, kako za početnike tako i za profesionalce.

ISKUSITE LEPOTE PRIRODE SRBIJE IZ PRVE RUKE

Otkrijte raznolikost pejzaža Srbije vozeći bicikl putevima i stazama kroz planine, ravnice, šume i peščare, ispresecane rekama i potocima, strmim klisurama i termalnim izvorima.
Posetite nacionalne parkove, specijalne rezervate prirode i zaštićena prirodna područja. Upoznajte prirodne ekosisteme i živahne pejzaže prepune kulturnim i istorijskim znamenitostima, i sve to na biciklu, kao deo naših tura!

Sve ture su poludnevne, raspoložive svakog dana sa polascima u 7 i 14 sati (povratak 12 i 19 sati)
Naši vodiči će doći po vas, odvesti na lokaciju i vratiti nazad.
Nema minimalnog broja vozača za organizaciju ture.
Ture su dizajnirane za vozače svih nivoa, od početnika do eksperata.
Jedinstvene ture pravljene samo za vas, privatni polasci za grupe i korporativni događaji su takođe mogući. Samo nas obavestite šta želite!

Avala-Kosmaj - Carska Bara - Deliblatska Peščara - Fruška Gora - Obedska Bara - Stari Slankamen - Zasavica – pisite nam ili nas pozovite svakog dana od 8 do 20 časova i zakažite vašu turu.