Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Air Serbia: Jeftinije avio karte za Rim

Magazin / Promocije
Objavljeno 04.01.2019

Preko kanala agencije Intertravel u prodaji su jeftinije avio karte Air Serbia za povratne letoveiz Beograda za Rim i obratno.

Promotivna ponuda važi za kupovinu do 11. januara i obuhvata najjeftinija mesta na letovima za pojedine datume u periodu od 15. februara do 15.  juna 2019. godine. Minimalan boravak je 3 dana, a najduže tri meseca. U okviru akcije nema popusta za decu. Karte nisu refundabilne.

Prikazane cene u EUR su informativnog karaktera i uključuju sve takse, 4 kg ručnog i 8 kg kabinskog prtljaga. Predati prtljag možete dokupiti ili unosom u polje Napomene ili preko forme, dok troškovi za izdavanje avio karte nisu uračunati, a najniži su za rezervacije preko sajta.

Skrećemo pažnju da rezervacija po akcijskim cenama mora da bude izmirena već istog dana kad je i urađena, te molimo putnike da rezervacije urade i plate najkasnije 4 sata pre kraja radnog vremena, a najranije početkom radnog vremena agencije (svakog dana od 8 do 20 časova).

Jeftine povratne avio karte za direktan let iz Beograda za Rim već od 99 EUR

Jeftine povratne avio karte za direktan let iz Rima za Beograd već od 99 EUR

Rezervišite blagovremeno avio karte preko našeg sajta kako biste našli najjeftiniju tarifu. A od 8 do 20 časova, 365 dana u godini, bez obzira na praznike, agenti su tu za Vas da pomognu pri stručnom odabiru najjeftinijih datuma. Možete nam pisati na aviokarte@intertravel.rs ili nas pozvati na 011 310 89 99 - radujemo se kontaktu sa Vama.