Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Legoland Deutschland

Magazin / Atrakcije
Objavljeno 10.12.2014

U bavarskom gradu Ginzburg, postoji zemlja u kojoj svako može da bude heroj - zove se Legoland Deutschland.

Pozovite Call centar agencije Intertravel na 011 310 89 99, od 8.00 do 20.00, svakog dana. Izaberite željeni datum i ubrzo ćete dobiti našu ponudu (avio karte + smeštaj + ulaznice za Legoland). Jednim pozivom možete kupiti i porodičnu polisu putnog zdravstvenog osiguranja sa popustom.

U osam fascinantnih svetova punih avantura, ovaj zabavni park ima više od 50 atrakcija, programe uživo, vodene atrakcije i rolerkostere, turističko selo i verno preslikane modele svega i svačega koji su napravljeni sa više od 50 miliona komada Lego kocki! 

Posle jednog sata vožnje iz Minhena bićete u svom hotelu, a ubrzo i u zabavnom parku. A ovo nije obična zabava, već interakcija sa učenjem kroz igru koji Legoland čini zaista posebnim.

Bez obzira da li volite Lego kockice, teško ćete odoleti ovom parku, pogotovo najpopularnijem "kutku" koji se zove Miniland. U mini Evropi predstavljeni su gradovi (Berlin, Venecija, Frankfurt...) i predeli Starog kontinenta (Švajcarska, Holandija, dvorci...), uključujući i maketu aerodroma u Minhenu, sa sve avionom A380 'izgrađenim' do najsitnijih detalja.

Delovi Minilanda su "Leteći nindža" i - "Star Wars", napravljen od milion i po Lego kockica. Neke figure su visoke i po dva metra, a Joda, Dart Vejder, Obi van Kenobi, Luk Skajvoker, pa i brodovi i roboti iz popularnog filmskog serijala, smešteni su na 140 kvadratnih metara. Kao i skoro sve u ovom parku, pritiskom na dugme pokreće se akcija u kojoj učestvuju posetioci.

Treba pomenuti i 4D bioskop, centar za testiranje i izgradnju, prostor za maštu. Zemlja avanture dočarava džunglu, a drveće, pojedino rastinje i životinje napravljene su od Lego kockica. Zabavu za celu porodicu upotpunjuju restorani, picerije, grilovi, barovi, poslastičarnice, prodavnice...

Da li znate da je Legoland proglašen za najznačajnije turističko mesto u Nemačkoj ove godine!?
(Intertravel; fotografije: LEGOLAND ® Deutschland)