Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Zajednički letovi Air Serbia i Air Seychelles

Magazin / Vesti
Objavljeno 01.07.2016

Avio kompanije Air Serbia i Air Seychelles potpisale su novi kod-šer sporazum koji omogućava jednostavnije letove do Sejšela.

Po ovom sporazumu, Air Serbia će dodati svoju "JU" oznaku na četiri leta koje obavljaju Air Seychelles iz Pariza i Abu Dabija za Mahe, najveće ostrvo Sejšela, kao i iz Mahea za Johanesburg i Praslin, popularno ostrvo sejšelskog arhipelaga koje je poznato po zaštićenim šumama palmi "dvojnog kokosa".

Putnici Air Serbia će na ovaj način imati bolje veze sa Sejšelima i Južnoafričkom Republikom. Oni će takođe moći da iskoriste letove Air Seychelles ka druge dve popularne destinacije u Indijskom okeanu – Mauricijusu i Antananarivu, prestonici Madagaskara, četvrtog po veličini ostrva na planeti.

Novi sporazum o kod-šer saradnji dopunjuje postojeću saradnju između Air Serbia i Air Seychelles za letove ka Sejšelima preko Abu Dabija, na taj način povećavajući broj opcija koje su na raspolaganju putnicima koji planiraju da putuju do tog arhipelaga.

S druge strane, Air Seychelles će proširiti svoju mrežu linija dodajući svoju "HM" oznaku na četiri leta koje obavlja Air Serbia, iz Abu Dabija i Pariza do Beograda, kao i na letovima iz Beograda do Praga i Moskve, što poslovnim putnicima i turistima omogućava jednostavne konekcije iz Sejšela ka Srbiji, Češkoj Republici i Rusiji. (Intertravel)