Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Wizz Air proglašen aviokompanijom godine

Magazin / Vesti
Objavljeno 13.12.2017

Stručna javnost proglasila je Wizz Air za najbolju avio-kompaniju u Evropi.

Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da je niskobudžetni prevoznik Wizz Air osvojio nagradu "Evropska avio-kompanija godine" koju dodeljuje "Aviation 100". (European Airline of the Year). Oven Džouns (Owain Jones), direktor korporativnih poslova Wizz Air-a, primio je nagradu na gala večeri u okviru konferencije "Airline Economics Growth Frontiers" u Londonu.

Aviation 100 pohvaljuje Wizz Air za rekordan broj putnika i izuzetnu godinu rasta, dalje širenje mreže linija i porudžbinu 146 aviona Airbus A320neo na sajmu Dubai Airshow.

U glasanju za najbolju avio kompaniju je učestvovalo preko 10.000 stručnjaka iz avio-saobraćaja, a nominacije za sve kategorije su prihvatane i ocenjivane  kombinovanjem poena koji se dodeljuju prema egzaktnim kriterijumima.

Oven Džouns (Owain Jones), Wizz Air-ov direktor korporativnih poslova, naveo je između ostalog:

"... 2017. je bila veoma uzbudljiva godina za Wizz Air, imajući u vidu da smo ostvarili izvanredan rast od 24% i da smo zabeležili rekordan broj putnika, povećali broj linija na preko 550 u 43
zemlje i predstavili mnoga inovativna rešenja kako bismo poboljšali putničko iskustvo. Naša narudžbina 146 aviona najnovije tehnologije iz Airbus-ove porodice A320neo, omogućiće nam da nastavimo rast i u narednoj deceniji, što znači da će biti još više jeftinih rešenja za putovanja
širom Evrope pa čak i dalje, kako budemo nastavljali da budemo nesporno još jeftinija avio-kompanija. Tokom 2018. ostaćemo usmereni na stimulisanje putničke tražnje i omogućavanje da low-cost putovanja budu još pristupačnija za sve, a u isto vreme ćemo pružati vrhunsku uslugu tokom leta avionima iz jedne od najmlađih flota u Evropi."

Rezervišite avio karte za low cost - niskobudžetne letove iz Niša i Beograda do popularnih evropskih destinacija preko agencije Intertravel.

Svakog dana od 8.00 do 20.00 možete pozvati naše agente u Call centrima u Beogradu (011/310-89-99) i Nišu (018/300-222) i rezervisati avio karte za letove Wizz Air.

Tagovi:    w6    wizz    wizzair    nagrada    priznanje