Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Od danas nas u Nišu možete naći u Cara Dušana 39

Magazin / Vesti
Objavljeno 11.06.2018

Dragi putnici, dugo očekivano i brižljivo planirano preseljenje iz Tržnog centra "Kalča" je završeno - od danas nas u Nišu možete naći u Cara Dušana 39, radnim danima od 09:00 do 17:00 časova.

Nove prostorije su na dva nivoa, sa ukupno petoro zaposlenih, klimatizovane, lake za pristup i, uskoro, sa corner/gift shopom Pruna vinarije i destilerije koja posluje u okviru Putnik grupe kao i naša agencija.

Broj telefona će ostati isti kao što je i sada: 018 300 222, svakog dana od 8 do 20 časova!

Agencija Intertravel osnovana je u Beogradu 2009. godine. Specijalizovana je za prodaju avio karata, aranžmana i hotelskog smeštaja, a u ponudi je osiguranje i druge turističke usluge.

Intertavel je deo Putnik grupe, osnovane 2000. godine, koja se u Švajcarskoj, Austriji, Nemačkoj i Srbiji bavi poslovima prodaje avionskih karata i ostalim uslugama u oblasti turizma.

Agenciju izdvaja jedinstveni servis pošto je naš Call Center na usluzi klijentima 365 dana u godini. Jednim pozivom može da se kupi avio karta, da se obezbedi aranžman ili hotelski smeštaj i polisa putnog zdravstvenog osiguranja za putovanja po celom svetu.

Ono što garantuje vrhunski kvalitet koji nudimo je dostupnost 560 prevoznika u sistemu, saradnja sa brojnim avio kompanijama i konstantne akcije i popusti na avio karte, kao i saradnja sa najpoznatijim svetskim turoperaterima i osiguravajućim kućama.

Turističke usluge pružamo online (jednostavno, sigurno i brzo u samo nekoliko klikova), telefonskim pozivom (brojni operateri su dostupni svakog dana bez obzira na vikende ili praznike a govore srpski, nemački i engleski) i u poslovnicama (u Beogradu je otvorena za nase putnike radnim danima od 9:00 do 16:00, a subotom od 9:00 do 14:00 - Topličin venac 19-21, II sprat; nedeljom poslovnica ne radi).

Putnik grupa ima poslovnicu u Švajcarskoj, na Aerodromu Cirih (Terminal 2 - Poletanja/Abflug; CH-8060 Zürich, Flughafen), a posluje i u Nemačkoj i Austriji.

Tagovi:    kalča    niš