Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Oboren još jedan rekord na Aerodromu Beograd

Magazin / Vesti
Objavljeno 26.12.2016

Danas je na Aerodromu Nikola Tesla Beograd postavljen još jedan apsolutni rekord, kada je premašen prošlogodišnji istorijski broj putnika tokom godine.

Ovogodišnja 4.776.165. putnica, koja je oborila novi rekord, je Natalija Kuzović, koja je putovala letom avio-kompanije Air Serbia za Amsterdam.

Natalija je bila prijatno iznenađena nagradom:
- Često putujem i zadovoljstvo mi je da sam baš ja rekordna putnica. Mada živim u Amsterdamu, često sam u Beogradu, a ovu nagradu ću iskoristiti već prilikom sledećeg putovanja.

Direktor Komercijalnog poslovanja Aerodroma Nikola Tesla Beograd, Miodrag Mirković uručio je rekordnoj putnici vaučer za besplatno korišćenje Biznis salona na Aerodromu Nikola Tesla u sledećoj godini i tom prilikom rekao je:
- Svedoci smo još jedne maksimalne cifre na našem aerodromu. Naša putnica Natalija Kuzović oborila je apsolutni godišnji rekord koji je prošle godine iznosio 4.776.164. Želim Vam da se na beogradskom aerodromu uvek osećate kao kod kuće, a da bi taj osećaj bio potpuniji, poklanjam Vam vaučere za besplatno korišćenje Biznis kluba Aerodroma Nikola Tesla.

Ono što će obradovati sve putnike ali i posetioce aerodroma svakako je vidikovac na krovu beogradskog aerodroma odakle će moći da posmatraju avione i dožive vazdušni saobraćaj na jedan potpuno drugačiji način.

Gradi se potpuno novi hol za čekiranje putnika koji će imati 33 šaltera od čega je pet predviđeno za self check-in.