Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Nova economy space sedišta u Etihad Airways

Magazin / Vesti
Objavljeno 07.11.2018

Nacionalna avio-kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata uvela je Economy Space, novu opciju sedenja u širokotrupnoj floti, kako bi unapredila ponudu i omogućila veći izbor korisnicima na dugolinijskim letovima.

Od decembra 2018. godine Etihad ervejz će prepraviti 10 svojih Erbas A380 aviona sa Economy Space sedištima koja imaju povećan razmak između sedišta do 36 inča. Redizajnom će se na ovom tipu aviona u ekonomskoj klasi povećati broj sedišta sa dodatnim prostorom za noge sa 20 na 80.

Economy Space dopunjuje postojeće pomoćne proizvode kompanije Etihad ervejz kako bi korisnicima pružio veće mogućnosti personalizacije putovanja, uključujući i opciju slobodnog susednog sedišta u ekonomskoj klasi i niz proizvoda koji se mogu kupiti na letu.
 
Bez obzira na izabranu vrstu sedišta, kupci će nastaviti da dobijaju Etihadovu besplatnu uslugu ručavanja i zabave na letu.

Porodice sa malom decom, stariji putnici i oni u invalidskim kolicima sada mogu da kupe i iskoriste dodatan slobodan prostor koji omogućuju Economy Space sedišta.

Pored izmena na avionima A380, Etihad ervejz će do kraja 2019. godine povećati broj Economy Space sedišta i na 12 letelica tipa Boing 777 i 21 letelici Boing 787 Dreamliners, povećavajući ukupan broj sedišta sa dodatnim prostorom za noge za 560 procenata.