Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Najavljujemo novu Wizz Air liniju iz Niša za Beč

Magazin / Vesti
Objavljeno 09.01.2018

U odgovoru na pojačanu tražnju i želju za većim brojem povoljnih mogućnosti za putovanja WIZZ nastavlja da širi svoju mrežu linija iz Srbije, nudeći u ovoj godini ukupno 20 linija do 8 zemalja dostupnih sa dva srpska aerodroma, što će dalje doprineti povećenju dolaznih i odlaznih turističkih kretanja i poboljšati poslovne veze između zemalja.

Wizz Air, najveća low-cost aviokompanija u srednjoj i istočnoj Evropi i jedna od najnaprednijih evropskih avio-kompanija, objavljuje danas uspostavljanje nove linije iz Niša do Beča. Nova low-cost linija biće uspostavljena 15. novembra sa tri nedeljna leta - utorkom, četvrtkom i subotom i sjajnim mogućnostima za srpske putnike da otkriju jedan od evropskih kulturnih centara uz povoljne cene karata.

Vladica Đurđanović, generalni direktor JP Aerodrom Niš je izjavio: "Presrećni smo što novu godinu započinjemo ovako lepim vestima. Aerodrom Konstantin Veliki je spreman da prihvati nove putnike i da opsluži veliki broj aviona. Ova nova destinacija za nas predstavlja novih 45.000 putnika na godišnjem nivou što će doprineti da niški aerodrom i u budućnosti obara rekorde u pogledu broja putnika."

Svi letovi se obavljaju avionima Airbus A320 sa 180 putničkih mesta i A321 sa 230 putničkih mesta. Pozovite nas svakog dana od 8 do 20 časova na 018 300 222 i rezervišite Vaše mesto na low cost letovima!

Wizz Air/Intertravel

Tagovi:    niš    beč    linija    relacija