Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Low cost (niskobudžetne) kompanije iz Beograda i Niša

Magazin / Vesti
Objavljeno 26.07.2018

Low cost letovi iz Beograda i Niša nude putnicima pogodnosti koje i dalje mnogi ne koriste. U poslednje vreme aerodrom Konstantin Veliki u Nišu postao je veoma popularan za gotovo sve putnike iz Srbije, koji sve veći broj putnika koristi za letove do brojnih evropskih gradova. Nema sumnje da je i beogradski aerodrom značajna tačka za letove low cost kompanija.

Low cost letovi iz Beograda i Niša nude putnicima pogodnosti koje i dalje mnogi ne koriste.

U poslednje vreme aerodrom Konstantin Veliki u Nišu postao je veoma popularan za gotovo sve putnike iz Srbije, koji sve veći broj putnika koristi za letove do brojnih evropskih gradova.
 
Nema sumnje da je i beogradski aerodrom značajna tačka za letove low cost kompanija.
 
Ryan air   

Ryan air je irska low cost avio kompanija koja od skoro leti za Srbiju . Za sada, ova avio kompanija saobraća samo sa aerodroma ,,Konstantin Veliki“ u Nšu i to u 5 pravaca: Milano Bergamo, Berlin Schönefeld, Dusseldorf Weeze, Stockholm, Skvasta i Bratislava. Cene karata u jednom smeru kreću od samo 5 evra za Dizeldorf , 10 evra za Bratislavu, 13 za Milano i 14  Berlin,naravno ako se kupe na vreme.

    Kako je aerodrom u Nišu sve popularniji među stranim turistima, trenutno postoji vrlo razvijen kombi transfer od Beograda do aerodroma u Nišu,tako da turisti mogu da posete kako Beograd,tako i Niš.. Cene transfera u  jednom smeru kreću se od 600 dinara, pa na više.


Wizz air jeftini letovi    

Wizz air je poznata low cost avio kompanije iz Mađarske, a u Srbiji leti od i ka oba aerodroma- ,, Nikola Tesla“  u Beogradu  i ,, Konstantin Veliki“ u Nišu.

Sa aeodroma u Beogradu avioni Wizz air-a lete ka 6 država, tj. 14 gradova: Larnaca, Paris Beauvais, Basel- Mulhouse- Freiburg, Dortmund, Friedrichshafen, Hanover,  Karlsruhe/ Baden- Baden, Memmingen/Munich West, Nuremberg, Malta, Eindhoven, Gothenburg Landvetter, Malme, Stockhoml Skvasta i London Luton.

Sa aerodroma ,,Konstantin Veliki“ Wizz air leti u 4 pravca: Basel- Mulhouse- Freiburg, Dortmund, Memmingen/Munich West i Malmo. Što se jeftinih karata tiče, u julu možete iz Beograda leteti do Eindhovena (grad u blizini Amsterdama) za 2200 dinara, a iz Niša za duplo manje novca- 1100 dinara.

 
Easy jet low cost   

Easy jet je britanska avio kompanija preko koje takođe možete pronaći pristupačne cene. Nažalost, ova avio kopmanija sa beogradskog aeorodroma leti samo ka Ženevi i Berlinu, a najjeftinija cena ka nekoj od ove dve destinacije je oko 34 evra. Međutim ukoliko se odlučite da letite sa nekog od aerodroma u okolnim gradovama, Easy jet može da bude dobra opcija.
 
Norwegian Air Shuttle  
 
Norveška avio kompanija leti iz Beograda za Oslo i Stokholm i cene su veoma pristupačne ukoliko se karta kupi ranije.
 
AGENCIJA INTERTRAVEL prodaje karte za sve napred navedene low cost kompanije.
 
Naši kontakti su:
 
 
Beograd: Toplicin venac 19-21, radno vreme poslovnice od  08:00 do 20:00  Tel:  011 310 89 99 
 
Niš :  Cara Dušana 39, radno vreme poslovnice   09:00 do17:00  Tel: 018 300 222   

Tagovi: