Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Iz Niša direktno avionom do 11 evropskih odredišta

Magazin / Vesti
Objavljeno 06.12.2017

Kako prenosi b92.net, sa niškog aerodroma se trenutno direktno leti do 11 evropskih destinacija, a mnoge opslužuju niskotarifni (low-cost) prevoznici čije karte možete rezerivasti preko naše agencije.

Primera radi, najjeftinija decembarska karta do Milana je bez troškova i taksi stajala oko 9 EUR po smeru. Na pragu novogodišnjih i božićnih praznika su cene više usled manje dostupnosti najjeftinijih sedišta pošto su ona najčešće već rasprodata i po nekoliko meseci unapred.

Po rečima putnika, dešava se da su cene takve da je jeftinije avionom otutovati do evropske destinacije nego da se automobilom dođe do niškog aerodroma iz pojedinih gradova Srbije. Interesovanje putnika je prevashodno za Italiju, Nemačku i Švajcarsku, usled čega prevoznici polako uvode nove letove. Tako, do Minhena i Dortmunda po smeru i bez taksi karte mogu da koštaju i svega 10 EUR.

Rezervišite blagovremeno avio karte preko naših agenata kako biste našli najjeftiniju tarifu. Od 8 do 20 časova, 365 dana u godini, bez obzira na praznike, tu smo za Vas da pomognemo pri stručnom odabiru najpovoljnijeg prevoznika do željene destinacije. Možete nam pisati na aviokarte@intertravel.rs ili nas pozvati na 018 300 222 - radujemo se kontaktu sa Vama.

Želimo Vam srećne puteve.