Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Germania i Intertravel GSA: Direktni letovi Niš - Cirih

Magazin / Vesti
Objavljeno 01.03.2017

Intertravel GSA i avio kompanija Germania sa zadovoljstvom najavljuju saradnju u Srbiji i uvođenje redovnih direktnih letova Germania na liniji Niš - Cirih - Niš.

Avio karte će se prodavati preko kanala Intertravel GSA koja je generalni prodajni zastupnik za kompaniju Germania, kao i preko ovlašćenih turističkih agencija u Srbiji.

Cena povratne avio karte je od CHF 150.-. U ovu cenu uračunate su sve servisne usluge, do 20 kg besplatnog prtljaga i posluženje bezalkoholnih pića i slane grickalice u avionu. U cenu karte su uključene i sve takse.

Prvi let planiran je sa Aerodroma "Konstantin Veliki", 23. juna, a svake nedelje su predviđena dva leta - petkom i ponedeljkom. Saobraćaj će obavljati najsavremeniji avion Airbus A319 sa 150 sedišta.

Germania forsira letove ka manjim gradovima, pa je Niš, kao drugi po veličini grad i aerodrom u Srbiji - idealna destinacija za rastući porfolio, saopšteno je iz švajcarske kompanije.

Intertravel GSA je deo Putnik grupe iz Švajcarske, koja je specijalizovana za putovanja ka jugoistočnoj Evropi, za prodaju avio karata, aranžmana, hotelskog smeštaja, a u ponudi je osiguranje, rent-a-car u Srbiji i druge turističke usluge.

O Germania Flug AG

Germania Flug AG osnovan je u avgustu 2014 godine, kao samostalna švajcarska avio kompanija, sa sedištem u Glatbrugu / Cirihu.

Saobraćaj obavlja u tesnoj saradnji sa nemačkom kompanijom Germania Fluggesellschaft mbH, osnovanom pre 30 godina. Švajcarski prevozilac trenutno u floti ima dva Airbusa A319 sa 150 sedišta i jedan Airbus A321 sa 215 sedišta. (Intertravel)