Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Francuski ASL Airlines novi prevoznik na liniji Beograd - Pariz

Magazin / Vesti
Objavljeno 21.12.2018

Wizz Air i Air Serbia dobili novu konkurenciju u vidu Airlines France.

Francuska aviokompanija ASL Airlines France od 24. juna 2019. uspostavlja direktnu avio liniju između Pariza i Beograda sa dva leta nedeljno (ponedeljkom i četvrtkom). Ova sezonska linija će trajati sve do 5. septembra 2019.

Letovi se odvijaju ponedeljkom i četvrtkom (sva vremena su lokalna)

  • Polazak iz Pariza (CDG) u 18.20 - dolazak u Beograd u 20.40 (trajanje leta 2 sata 20 minuta)
  • Polazak iz Beograda u 21.40 - dolazak u Pariz (CDG) u 00.05 ( trajanje leta 2 sata 25 minuta)

Letovi od/do Pariza će se obavljati sa aerodroma Šarl de Gol (CDG) i Terminala 3, inače najnovijeg od svih i odlično povezanim sa mrežom gradskog prevoza i drumskim saobraćajnicama što dodatno doprinosi udobnom putovanju. 

Leteće se u avionu Boeing 737-700, sa putničkom kabinom u jedinstvenoj ekonomskoj klasi, kapaciteta 147 sedišta.

Kompletna usluga, uz niske cene, uključuje:

  • - sve pripadajuće takse
  • - do 10 kg ručnog (kabinskog) prtljaga
  • - do 23 kg predatog (čekiranog) prtljaga
  • - Zabavni sistem tokom leta

Fleksibilne cene

ASL Airlines France nudi fleksibilne tarife kojima odgovara na posebne potrebe putnika bilo da se radi o porodičnim posetama, odlasku na odmor i poslovnom putovanju. Različite mogućnosti su dostupne: karta u jednom smeru ili povratna, karta sa ili bez prtljaga, promenjiva ili nepromenjiva, refundabilna ili nerefundabilna. Sve ove opcije mogu biti kombinovane nudeći mogućnost rezervacije povratnog putovanja sa odlaskom prema jednoj tarifi, a povratkom prema drugoj.

Tokom letnje sezone 2019, ASL Airlines France će održavati devet redovnih linija od kojih su dve nove*:

Pariz (CDG) - Beograd*, Pariz (CDG) - Tunis*, Pariz (CDG) - Tel Aviv, Pariz (CDG) - Alžir, Pariz (CDG) - Udžda (Maroko), Strazbur - Udžda, Bastija - Udžda, Bordo - Oran, Perpinjan - Oran.

Aviokompanija, takođe, obavlja i brojne čarter letove za mnoge evopske turoperatore većinom iz Francuske do popularnih turističkih destinacija na Mediteranu

O aviokompanija ASL Airlines France

ASL Airlines France je jedna od najpoznatijih francuskih aviokompanija sa bazom na pariskom aerodromu Šarl de Gol (CDG). ASL Airlines France nudi brojne usluge u oblasti vazdušnog saobraćaja kao što su redovni letovi, letnje serije čartera, ad-hoc čarteri, kako za putnike tako isto i za robu. Kao naslednik aviokompanije Aeropostale, ASL Airlines France je članica međunarodne avio grupacije ASL Aviation Holdings. Već više od 20 godina pružamo usluge čarter saobraćaja za najveće francuske i evropske turoperatore. Aviokompanija koristi flotu od 15 aviona Beoing 737. Kompanija je gradila svoju reputaciju besprekornim putničkim servisom i izlazila u susret tražnji i putničkim zahtevima kako bi osnažila kvalitet usluge koju pruža putnicima.