Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Doček Nove godine 2017 i zima u Crnoj Gori

Magazin / Vesti
Objavljeno 16.11.2016

Predstavljamo ponudu za doček Nove godine 2017 u Crnoj Gori kao i interesantne događaje tokom zimskih praznika.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama Ulcinja, Bara, Budve, Tivta, Herceg Novog, Podgorice, Žabljaka i ski centrom Vučje predstavila je ponudu za zimsku sezonu i novogodišnje praznike.

Prvi brendirani hotel u Kolašinu "Sheraton" biće otvoren u decembru. Cene usluga u ski centrima Žabljak, Kolašin, Vučje i Turjak skoro su iste kao i prošle godine, kao i cene smeštaja u privatnoj i hotelskoj ponudi.

Na Žabljaku će biti otvoreno 13 hotela. U ponudi je, pored staza za hodanje na krpljama od Savinog kuka do Crnog jezera, i staza za nordijsko skijanje. Novitet u ski centru Javorovača je i noćno skijanje.

Budva, Tivat, Herceg Novi, Bar i Podgorica pripremili su kvalitetan, raznovrstan i dinamičan novogodišnji program.

Najluđa noć u Budvi

I ove sezone, Budva nosi epitet regionalno najluđe zabave na "najluđu noć" što će opravdati programom ispod zidina Starog grada.

Uveče, 31. decembra, program počinje nastupom crnogorske grupe Perper, posle kojih nastupa Željko Joksimović. Prvog januara preko dana će se održati tradicionalni svečani koncert Mediteranskog revijskog orkestra, a uveče će nastupiti grupa Highway Trio, Sergej Ćetković, grupa Parni valjak.

Drugog januara će goste uveseljavati Vanja Radovanović, grupa Frajle, Neno Belan.

I u budvanskim hotelima je tradicionalno organizovan bogat program za novogodišnje praznike. U hotelu "Splendid Resort&SPA" goste će zabavljati Hari Mata Hari, Jelena Tomašević, Haris Džinović, kao i orkestar Žutog Serhatlića, a u hotelu Palas za dobru atmosferu su zaduženi Dragana Mirković, Sergej Ćetković, Petar Grašo, Danijela Martinović i orkestar Ace Sofronijevića.

Tivat

Za doček, 31. decembra, u Tivtu goste će zabavljati DJ Perry, Nina Petković i grupe Dan poslije i Prljavo kazalište.

Prvog januara koncert u podne održaće Ana Rucner, a uveče će goste zabavljati DJ Perry, Vanja Radovanović, Haris Džinović. U sklopu organizacije dočeka Nove godine od 27. decembra do 3. januara će na gradskoj rivi Pine biće postavljene prigodne montažne kućice u kojima će se služiti hrana i piće.

Herceg Novi

Već 30. januara u Herceg Novom biće priređeno zagrejavanje za najluđu noć na Trgu Nikole Đurkovića. Od 21.00 nastupiće ansambl Toć i Tropico band.

Doček Nove godine 31. decembar organizovan je na trgu i za najmlađe - Dječija nova godina (11.00-14.00), a zabavljaće ih Šanta Panta i klovnovi. Program će biti nastavljen sa nastupom Perpetu Mobile benda od 21.00, a potom Dženana Lončarevića. Predviđeno je i spuštanje Deda Mraza niz Sat kulu tačno u ponoć.

Prvog januara nove, 2017. godine, na trgu će od 21.00 nastupiti grupe St. Luis band i Lexington band.

Svečani doček Nove godine biće organizovan i u hotelu Palmon bay kao i u Gradskoj kafani, i mnogobrojnim lokalima na Škveru.

Podgorica

I glavni grad Podgorica ove godine priprema bogat program. Za doček, 31. decembra, biće organizovan dečiji novogodišnji koncert i zabavni program, a u večernjim satima koncert Kneza i Zorana Kalezića, kao i crnogorskih muzičara.

Za "reprizu", 1. januara, biće održan koncert grupe Miligram i crnogorskih muzičara.

Od 19. do 31. decembra biće organizovan Novogodišnji bazar na trgu Nezavisnosti. U hotelu Hilton Podgorica Crna Gora 31. decembra i 1. januara gostovaće Lepa Lukić, Mogul Bend i Bane Nedović sa bendom. U Verde Complex-u, 31. decembra, sve goste će zabavljati Marija Šerifović i Danijel Alibabić, a 1. januara Željko Joksimović i Danijel Alibabić.

Ulcinj

U Ulcinju već od 17. decembra biće organizovan Novogodišnji bazar.

Bar

Turistička organizacija Bar i Opština Bar organizuju drugu godinu zaredom, "Barski novogodišnji hepening" - na trgu Vladimira i Kosare, od 26.č decembra do 2. januara.

U programu će učestvovati izvođači različitih muzičkih žanrova: etno, narodne, rep, pop i rok muzike iz Bara, Crne Gore i regiona.

Pored muzičkog dela, na trgu koji će biti okićen i ukrašen, biće postavljeni i brojni štandovi na kojima će posetioci moći da degustiraju i kupe barske specijalitete.

Ujedno u Baru će u narednom periodu biti održane sledeće manifestacije: Koštanijada (19. novembra u Ostrosu), Maslinijada (26 i 27. novembar u Starom Baru), Festival vina i ukljeve (10. i 11. decembar u Virpazaru).

Za doček, 31. decembra, goste će zabavljati Severina, a 1. januara - Bajaga. (Intertravel)

Pozovite Intertravel: 011 310 89 50!
Avio karte za Crnu Goru i aranžmani!