Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Air Serbia: Nove linije - Hamburg, Sankt Peterburg, Kijev i Ohrid

Magazin / Vesti
Objavljeno 20.06.2016

Od ove nedelje avio kompanija Air Serbia uvela je letove iz Beograda za Hamburg, Sankt Peterburg i Ohrid.

Beograd - Hamburg

Čak četiri leta nedeljno uvedeno je za Hamburg, koji je tako postao jedanaesta destinacija Air Serbia u Nemačkoj. Pored letova za Hamburg, srpska kompanija nudi direktne letove za Berlin, Diseldorf, Frankfurt, Štutgart, kao i dodatne kod-šer letove sa samo jednim presedanjem u saradnji sa avio-kompanijom airberlin do Kelna, Drezdena, Nirnberga, Minhena, Sarbrikena i Hanovera.

Putovanje do Hamburga traje oko dva sata i deset minuta, a novi let obavlja se ponedeljkom i sredom od 7.10 i utorkom i petkom od 18.05, avionom Bombardier CRJ-900.

Sa 1,8 miliona stanovnika, Hamburg, na reci Elbi, drugi je po veličini grad u Nemačkoj i druga luka u Evropi. Pristanište predstavlja središte ovog grada bogate pomorske istorije, koji svake godine privlači milione turista, posebno tokom leta.

Beograd - Ohrid

Novi letovi na liniji Beograd - Ohrid obavljaju se ponedeljkom i petkom od 12.35 i sredom od 13.25.

Do aerodroma "Sveti Apostol Pavle" u Ohridu i nazad do Beograda saobraća ATR 72 sa 66 sedišta.

Grad Ohrid se nalazi na severozapadnoj obali Ohridskog jezera, jednog od najstarijih i najdubljih jezera u Evropi, u kome živi više od 200 endemskih vrsta. Jezero je 1979. godine uvršteno u Svetsku baštinu Uneska i svake godine privlači hiljade turista.

Pored toga što leti za Ohrid, Air Serbia svakodnevno obavlja letove do Skoplja, glavnog grada Makedonije i njenog kulturnog i ekonomskog centra.

Beograd - Sankt Peterburg

Uveden je i let Beograd - Sankt Peterburg, što je druga direktna linija Air Serbia do Rusije. Direktni letovi obavljaće se avionom A319, utorkom od 6.30 i četvrtkom i subotom od 17.00.

Pored direktnih letova ka Rusiji, Air Serbia je zaključila sporazum o kod-šer saradnji na letovima koje obavlja avio-kompanija Aeroflot između Moskve i Kazanja, Krasnodara, Samare, Sočija i Sankt Peterburga.

Sankt Peterburg je drugi grad po veličini u Rusiji i smatra se važnim kulturnim centrom, bogatog nasleđa u oblasti umetnosti i baleta, sa više od 200 muzeja, od kojih je najpoznatiji "Ermitaž".

Beograd - Kijev

Domaća kompanija uvela je i letove za Kijev i to šest puta nedeljno.

Bombardier CRJ-900 leteće do Ukrajine ponedeljkom, četvrtkom i nedeljom od 18.15 i utorkom, petkom i subotom od 7.00.

Podsećamo - 23. juna biće obavljen prvi direktan let na liniji Beograd - Njujork posle 24 godine. (Intertravel)