Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Air Serbia check in: unapređenje sistema za prijavljivanje putnika

Magazin / Vesti
Objavljeno 14.06.2018

Srpska nacionalna aviokompanija Er Srbija (Air Serbia) promeniće svoj dosadašnji sistem za prijavljiavnje putnika na beogradskom međunarodnom aerodromu 'Nikola Tesla'.

Ovim projektom Er Srbija će u utorak, 25. februara 2014. preći sa postojećeg „Gaetan“ sistema za prijavljivanje putnika na savremeni i inovativni sistem „SabreSonic Check-in“.

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić tim povodom je izjavio: „Prelazak na novi sistem će Er Srbiji omogućiti bolje uslove za pružanje usluga putnicima ma beogradskom aerodromu, modernizovati naš postupak prihvata i otpreme putnika i obezbediti veću funkcionalnost prijavljivanja putnika, a samim tim i obezbediti noviji i efikasniji sistem prijavljivanja putnika na našem matičnom aerodromu. Er Srbija je spremna i potpuno predana realizaciji ovog važnog tehnološkog projekta i, u saradnji sa našim partnerima, uvereni smo da ćemo postići uspešan i nesmetan prelazak na novi sistem.“.

Implementacija će početi u utorak, 25. februara, Er Srbijinim letom JU380 za London Hitrou čije poletanje je predviđeno za 10:40. Završetak kompletne migracije očekuje se u četvrtak, 27. februara.

Kako bi se obezbedilo nesmetano prijavljivanje putnika tokom perioda migracije, Er Srbija moli putnike koji budu putovali iz Beograda u periodu od 25. do 27. februara da se pridržavaju sledećih saveta:

• Da dođu na aerodrom najmanje tri sata pre predviđenog vremena poletanja.
• Da ponesu odštampanu potvrdu rezervacije, odnosno putni itinerer.

Da bi se adekvatno pripremila za migraciju sistema, Er Srbija je na vreme obezbedila obuku za novi ,,SabreSonic Check‘‘-in sistem za preko 100 svojih zaposlenih i preduzima niz koraka kako bi obezbedila nesmetano unapređenje sistema.

Air Serbia check in i na web sajtu

Šta je potrebno da znate prilikom prijave na let putem interneta

36 sati pre poletanja se otvara mogućnost prijave za let

1 sat pre poletanja zatvaraju se prijave za let

Kopiju svoje karte za ukrcavanje pošaljite na mejl ili je odštampajte prilikom online check in-a

45 minuta pre poletanja (1 sat pre poletanja ako putujete do Njujorka) zatvara se prijava za let

20 minuta pre poletanja (40 minuta pre poletanja ako putujete do Njujorka) zatvara se izlaz za ukrcavanje

Air Serbia check in je trenutno moguć za letove iz Beograda, Amsterdama, Brisela, Banja Luke, Bejruta, Bukurešta, Dizeldorfa, Larnake, Londona, Praga, Moskve, Atine, Beča, Rima, Milana, Frankfurta, Sofije, Venecije, Štutgarta, Tel Aviva, Zagreba, Soluna, Hamburga i Pariza.

 

(Intertravel)