Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Saveti za sigurno putovanje

Magazin / Saveti
Objavljeno 21.04.2015

Cele godine radimo za tih nekoliko dana odmora i zato ne želimo da ništa pokvari dugo čekano putovanje. Ovi saveti u tome mogu da pomognu.

Zakopajte telefon

Stavite telefon u specijalnu nepromočivu futrolu i zakopajte ga u pesak ispod vašeg peškira i suncobrana. Tako ste ga zaštitili od krađe, gaženja, šutirnja...

Čokoladica za stjuardesu

Taj mali čin dobrote može da vam obezbedi bolju uslugu tokom leta, dodatnu pažnju, koja vam treba naročito tokom prekookeanskih letova.

Zalepite "fragile" nalepnica na vaš prtljag

Ovako obeležene torbe se, uglavnom, stavljaju na vrh i prve izlaze na traci za prtljag.

Neka vam cena piva bude merilo skupoće restorana ili bara

Kada prvi put stignete u neki grad, pogledajte koliko košta pivo u meniju i tako ćete znati da li je lokal u kojem ste skup.

Nosite sa sobom flašicu sa filterom

Tako ćete uštedeti na kupovini vode, a imaćete je i na aerodromu, tako što ćete vašu flašicu napuniti čim prođete kontrolni punkt.

Koristite smartfon bez konekcije

Kod kuće skinite mape, rečnike, sve što može biti od koristi na putovanju, kako biste uštedeli kada budete u romingu, a i baterija će vam trajati duže.

Uvek nosite jaknu na aerodrom

Džepove napunite sitnim novcem, ključevima i ostalim sitnicama koje inače držite u džepovima pantalona. Skinete jaknu i stavite je u gajbicu na kontrolnom punktu. (mondo.rs)

Tagovi:    Saveti    Putovanja    Turisti    Svet