Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Saveti za ručni prtljag

Magazin / Saveti
Objavljeno 06.10.2017

Pošto sve više avio prevoznika prelazi na režim gde je u cenu karte inicijalno uračunat samo ručni prtljag, prenosimo savete kako najbolje iskoristiti dodeljenu maksimalnu težinu.

- Obavezno smestite novac, vrednosti i važna putna dokumenta u ručni prtljag

- Ako treba da unesete lekove, uključujći tečne medikamente ili špriceve, spakujte ih takođe u ručni prtljag. Kako bi izbegli zadržavanja kod aerodromskog obezbeđenja, obavezno ponesite i recept, kao i prateću lekarsku dokumentaciju koja potvrđuje da su medikamenti prepisani vama.

- Pratite uputstva prevoznika za prenos tečnosti, gelova, aeroslnih kanistera, hrane i ostalih zabranjenih predmeta.

- Unapred napunite sve električne uređaje na bateriju (telefone,m tablete, e-knjige, laptopove…); imajte u vidu da aerodromsko obezbeđenje može da zatraži od vas

- Izbegnite neprijatnosti usled gubitka propusnice za ukrcavanje (boarding pass) tako što ćete je preuzeti aplikacijom prevoznika kojim letite (ukoliko takva mogućnost postoji); tako će vam biti slobodne ruke i neće se propusnica gužvati u ručnom prtljagu.

Za svaku nedoumicu koju imate a da je vezana za ručni prtljag slobodno pozovite naš Call centar - 011/310-89-99. (Intertravel)