Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Online rezervacija hotela

Magazin / Saveti
Objavljeno 07.12.2014

Iako hotel može da se rezerviše dolaskom u poslovnicu agencije Intertravel ili pozivom Call centra, najefikasniji način je rezervacija online, preko našeg sajta - intertravel.rs.

Iako je proces rezervacije hotela prost, štedi vreme i veoma je siguran, ovom prilikom objavili smo kratak vodič za online rezervacije uz nekoliko saveta.

1. Izaberite prvo destinaciju, pa hotel

Budite sigurni u koje mesto/grad/region/državu želite da idete, jer će pretraga hotela biti znatno lakša i izbor će biti suženiji. Potrošićete previše vremena ako počnete pretragu sa idejom da idete u Grčku, a posle desetak minuta pretražujete hotele u Španiji, da bi na kraju "završili" u Turskoj bez željenog rezultata.

2. Pročitajte opis hotela

Pažljivo pročitajte sve što je napisano o izabranom hotelu. Pogledajte šta hotel pruža, obratite pažnju na broj zvezdica, o udaljenosti od plaže, centra grada i sličnim detaljima. Najbolje je da pronađete hotel koji se nalazi u blizini vama značajnih mesta i znamenitosti.

3. Šta hotel nudi

Da se ne razočarate, važno je da pri odabiru hotela proverite da li u sobama postoji (bežični) internet, da li prima kućne ljubimce, da li je potrebno da nosite fen, da li ima fitnes centar, bazen i slično. 

4. Obratite pažnju na filtere

Na našoj booking mašini postoje filteri za wellness i spa, porodicu i plaže. Naravno, tu su i standardni filteri: cena (od - do), broj dana, polazak i povratak, odredište, tur-oparater. Pažljivo birajte!

5. Proverite šta je uključeno u cenu

Da ne bi bilo nikakvih iznenađenja, dobro proverite šta je sve uključeno u cenu. Obratite posebno pažnju na broj dana i noćenja, kao i na to da je konačna cena data za broj osoba koje ste uneli u filter. 

6. Fotografije

Pogledajte sve ponuđene fotografije da bi dobili i vizuelni utisak sobe, hotela, okoline.

7. Vreme odlaska i prognoza

Gde god da putujete proverite vremensku prognozu za taj period. To naročito važi za daleke destinacije. Na određene destinacije poželjni su odlasci u određeni period. Tako se, na primer, u Istanbul i Pariz ide kad su aktuelni popusti, tj. u vreme šoping festivala ili u proleće. Beč i neki veći nemački gradovi su idealni za vreme božićnih praznika, Njujork je najbolje obići za Novu godinu. Ili sve suprotno: da bi prošli što jeftinije, idite van sezone, kada cene u hotelima dramatično opadaju.

8. Call centar

Ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu, pozovite naš Call centar na 011 310 89 99 (8.00 - 20.00, svakog dana). Naši operateri će izaći u susret svakom vašem zahtevu. Ako nemate račun u banci ili iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da rezervaciju izvršite online, biće dovoljno da pozovete Call centar agencije Intertravel. Jednim poziv, pored rezervacije hotela, može se kupiti i avio karte i polisa putnog zdravstvenog osiguranja. Naši operateri će vam na zahtev poslati nekoliko ponuda u skladu sa vašim željama.