Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Iz Niša, preko Ciriha, do Madrida, Amsterdama, Ženeve, Moskve...

Magazin / Promocije
Objavljeno 01.01.1970

Drage putnice i dragi putnici, SWISS Airlines avio karte, po neverovatno niskim cenama, čekaju na vas da ih kupite.

Poklonite sebi putovanje do nekog evropskog odredišta iz Niša po senzacionalno pristupačnim cenama. Gradovi iz naslova su samo reprezentativni primeri, jer broj destinacija u mreži SWISS je veći od 100 i pokriva 43 države.

Prikazane cene u EUR su informativnog karaktera i uključuju sve takse za kupovinu na sajtu osim troškova rezervacije (koji su najniži za online booking), kao i do 8 kg ručnog prtljaga, dok  predati prtljag možete dokupiti ili unosom u polje Napomene ili preko namenske pod-forme. Jeftinije avio karte se odnose za pojedine datume putovanja gde ima slobodnih mesta po ovim cenama.

Jeftine povratne avio karte Niš - Madrid od 139€ ekonomska klasa

Jeftine povratne avio karte Niš - Ženeva od 151€ ekonomska klasa

Jeftine povratne avio karte Niš - Amsterdam od 159€ ekonomska klasa

Jeftine povratne avio karte Niš - Moskva od 190€ ekonomska klasa

Rezervišite blagovremeno avio karte preko našeg sajta kako biste našli najjeftiniju tarifu. A od 8 do 20 časova, 365 dana u godini, bez obzira na praznike, agenti su tu za Vas da pomognu pri stručnom odabiru najjeftinijih datuma. Možete nam pisati na aviokarte@intertravel.rs ili nas pozvati na 011 310 89 99 - radujemo se kontaktu sa Vama.

Preko agencije Intertravel obezbedite i polise putnog zdravstvenog osiguranja, ali i veoma povoljne aranžmane ili hotelski smeštaj za sve destinacije. (Intertravel)

Tagovi: