Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Intertravel časti avio karte!

Magazin / Promocije
Objavljeno 16.12.2018

Dragi putnici, da li ste razmišljali da li neko nudi besplatne avio karte?

Intertravel, kao deo grupe koja je lider u etničkom turizmu i putovanju, 16. januara 2019. godine slavi deceniju uspešnog poslovanja.

Kako bi obeležili ovaj značajni jubilej, započinjemo akciju Mesec poklona!

Odlučili smo da svakog dana, zaključno sa 16. januarom, nagradimo putnicu ili putnika koji nas prvi pozovu i zatraže vaučer za niskotarifne letove od/do Balkana.

Intertravel daruje vaučer u iznosu do 50 EUR dnevno za rezervaciju low cost prevoznika na linijama od/do balkanskih gradova.

Avio karte mogu da se rezervišu samo telefonski, a vaučer možete iskoristiti jedino za rezervacije letova od najmanje dve nedelje unapred (tako npr. ako pozovete 16. januara i dobijete vaučer, let mora da bude nakon 30. januara).

Vaučer može da obuhvati i više putnika na rezervaciji, bez obzira na tarifu i dodatne usluge odabranog lou kost prevoznika, a ukoliko ukupna cena Vaše rezervacije pređe vrednost vaučera, razliku možete doplatiti odmah. U suprotnom, vaučer moramo da ustupimo narednom pozivaocu koji ispunjava navedene uslove.

Pozovite odmah do 16. januara jer svakog dana poklanjamo po jedan vrednosni vaučer u iznosu do 50 EUR!

Naši brojevi su 011 310 89 99 i 018 300 222, naši agenti su dostupni svakog dana od 8 do 20 časova, bez obzira na praznike i imaju višegodišnje iskustvo rada u turizmu i kod avio prevoznika.