Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Air Serbia i AirBaltic potpisale sporazum o saradnji

Magazin / Destinacije
Objavljeno 16.11.2015

Nacionalna avio kompanija Air Serbia i letonski nacionalni avio-prevoznik AirBaltic, potpisali su kod-šer sporazum koji korisnicima njihovih usluga pruža nove pogodne mogućnosti za putovanja između Beograda i baltičkih prestonica Rige i Talina.

Po tom sporazumu, Air Serbia će dodati svoj "JU" kod na 47 letova nedeljno koje AirBaltic obavlja između Rige i Amsterdama, Berlina, Kopenhagena, Stokholma, Beča i Varšave, kao i između Talina i Beča.

S druge strane, "BT" kod AirBaltic-a će se pojaviti na 56 letova nedeljno koje Air Serbia obavlja između Beograda i sedam ključnih gradova u Evropi - Amsterdama, Berlina, Brisela, Kopenhagena, Štokholma, Beča i Varšave.

Te konekcije će zajedno omogućiti putnicima da lete između glavnih gradova Estonije, Letonije i Srbije sa samo jednim presedanjem i istom kartom za celokupno putovanje.

Avio karte za kod-šer letove ove dve kompanije mogu da se rezervišu preko kanala agencije Intertravel: online, pozivom na 011 310 89 99 (svakog dana od 8.00 do 21.00) ili dolaskom u našu poslovnicu (Topličin venac 19-21, II sprat; radnim danima od 8.00 do 18.00 i subotom od 9.00 do 16.00). (Intertravel)