Najjeftinije avio karte za ceo svet

Avio karte

Direktan let
Let u jednom pravcu
Povratni let:

Pretraga hotela

Pretraga aranžmana avio prevoz

Najpovoljnije cene avio karata koje su kupili naši klijenti

* prikazane cene su konačne - sve takse su uključene u cenu avio karte

Avio karte možete rezervisati i kupiti na sledeće načine:

Kupovina / prodaja avio karata:

- online rezervacija - kupovina, odnosno internet rezervacija - kupovina. U ovoj opciji potrebno je da izvršite pretragu i odabere ponude. Na osnovu odabrane ponude možete da izvršite besplatnu rezervaciju avio karte i kasnije da izvršite plaćanje uplatom na naš račun ili da je kupite online odabirom online plaćanja platnom karticom;

- pozivom našeg Call centra na 011 310 89 99, svakog dana od 8.00 do 21.00 gde će naši iskusni operateri pronaći najpovoljniju avio kartu po vašem izboru. Avio karte u ovom slučaju možete platiti uplatom na račun ili kreditnom karticom.

- dolaskom u našu poslovnicu (Topličin venac 19-21, II sprat; radnim danima od 8.00 do 18.00 i subotom od 9.00 do 16.00). Možete u razgovoru sa našim prodavcima u prijatnom ambijentu odabrati najpovoljniju avio kartu.

Najveći broj putnika agencije Intertravel svoje putovanje započinje letom sa Aerodroma Nikola Tesla Beograd do nekih od najpopularnijih destinacija Evrope kao što su Cirih, Pariz, London, Frankfurt, Beč...

Online rezervacija avio karte:

Svaka rezervacija avio karte kod nas je BESPLATNA. Besplatne rezervacije avio karte odnose se i na telefonske rezervacije i na online rezervacije avio karte napravljene na internetu. Vreme trajanja vaše rezervacije definiše avio kompanija i najčešće iznosi 48 sata.

Pratite i našu Facebook stranicu na kojoj oglašavamo sve promotivne akcije avio kompanija, akcije agencije Intertravel ali i veoma povoljne ponude za hotele i aranžmane.

Jeftine avio karte / niske cene avio karata:

Jeftine avio karte mogu se pronaći ukoliko se rezervacija radi nekoliko nedelja pre putovanja po Evropi odnosno i do mesec dana u slučaju letova van kontinenta. Prateći promotivne akcije na našem sajtu možete lako rezervisati jeftine avio karte.

Najjeftinije avionskekarte sa Aerodroma Beograd su one do najbližih destinacija među kojima su Podgorica i Tivat, Sarajevo i Banja Luka, Zagreb, Ljubljana, kao i Atina, Budimpešta, Sofija i Varna, pa i Beč.

Jeftini letovi su i za kraći boravak i za restriktivnije uslove putovanja. Jeftinije avio karte su i za letove bez prtljaga.

Pogledajte neke od cena avio karata koje su kupili naši putnici: CENE AVIO KARATA

Avio kompanije - najpovoljnije cene avio karata:

Avio kompanije koje imaju najviše letova iz Beograda su:

- Aegean nudi jeftine avionske karte bez prtljaga za Atinu, Solun i druge grčke destinacije dostupne u našem sistemu;

- Air Serbia nudi rezervaciju jeftine avio karte i a tu su i stalni popusti petkom i nedeljom, kao i popusti za putovanja van visoke sezone;

- Austrian Airlines - jeftini letovi do Beča i iz Beča do drugih evropskih i svetskih destinacija;

- Alitalia - najjeftinije avio karte za Rim i Milano i druge italijanske gradove, popularne afričke destinacije i druge daleke destinacije;

- Emirates i Flydubai imaju direktne letove za Dubai i preko Dubaija do Azije i Australije;

- Etihad Airways avio karte Beograd - Abu Dabi i iz Abu Dabija za Afriku, Aziju i Australiju;

- LOT: najtraženiji su letovi Beograd - Varšava, i iz Varšave do SAD i Kanade;

- Lufthansa iz Beograda ima direktne letove za Minhen i Frankfurt a onda i jeftine letove do drugih nemačkih gradova, Evrope i sveta;

- Qatar Airways nudi jeftine letove Beograd - Doha, a preko Dohe su najpopularniji letovi za Bangkok i Puket;

- Swiss nudi direktne avio karte za Cirih; iz Ciriha najjeftinije avio karte su za Njujork, Čikago, Los Anđeles; takođe, najpovoljnije avio karte za Toronto i ostale gradove Kanade možete pronaći kod Swiss-a.

- Turkish Airlines je sa najpovoljnijom cenom za let Beograd - Istanbul; sa veoma jakom mrežom uz odličnu uslugu i najpovoljnije cene avio karte možete leteti do mnogih svetskih destinacija.

Da bi vam putovanje avionom bilo što lakše agencija Intertravel na raspolaganju je putnicima tokom celog putovanja.